HAPPY ASMARA - MENUNGSO ORA TOTO [ Ska Jhandut Version ] ( Official Music Video )

3 Просмотры
Издатель
HAPPY ASMARA - MENUNGSO ORA TOTO [ Ska Jhandut Version ] ( Official Music Video )

Executive Producer : 7D MUSIC RECORD

MUSIC PRODUCTION
Songwriter : Adriyan Nur
Arranger : 7D Music
Vocal : Happy Asmara

MUSIC VIDEO PRODUCTION
Producer : 7D Music Record
Video : 7D pictures
Location : Bandar Latte Cafee Kediri

Lyric

Cerito wingi tak tuliske dadi lagu
Mergo kahanane sing marai ngelu
Angin wengi sing nggregesi njero awak iki
Sing marai netes eluh ono pipi

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati.

Reff.

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati.

Reff.

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto.
Kowe kui cen menungso oratoto.
Kabeh iki mung marai crito loro

official music video playlist :
Happy Asmara :
Dike Sabrina :
Via Amelia :
Rara Fortuna :

selengkapnya kunjungi kami di:
Chanel Youtube :
Instagram :

#HappyAsmara #MenungsoOraToto #7Dmusic
Категория
Российские боевики
Комментариев нет.